Honden ter adoptie

er is ingelogd
Marlon (gereserveerd)
ref nr: 1147
geslacht: reu
leeftijd: 3 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 39 cm
verblijfplaats: Greece

Marlon liep samen met zijn broertje door het drukke centrum van Patras. Ze zwierven rond op zoek naar eten, drinken en beschutting. Een vrijwilliger van de opvang zag ze lopen en heeft ze meteen meegenomen naar de opvang en door een dierenarts laten nakijken. Nu woont Marlon samen met zijn broertje bij een honden liefhebber totdat hij een eigen stekkie vindt. Marlon is een ontzettend vrolijke jongen en een plaatje om te zien. Helpt u Marlon aan een betere toekomst? Waarschijnlijk zal Marlon uitgroeien tot een middelslag hond.
Marlon kan met andere honden. Marlon kan met katten. Marlon kan een tijdje alleen in huis blijven. Marlon is gewend aan wonen in huis.

Marlon op Youtube : klik hier

Babis (gereserveerd)
ref nr: 1146
geslacht: reu
leeftijd: 3 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 27 cm
verblijfplaats: Greece

Babis werd samen met zijn broertje gevonden al zwervend in het centrum van Patras. Een vrijwilliger heeft hem meteen meegenomen naar de opvang en hij is nagekeken door een dierenarts. Op dit moment logeert Babis samen met zijn broertje bij een meneer die de ruimte heeft en de twee broertjes veel liefde kan geven. Babis is een vrolijke jongen en gaat graag op onderzoek uit. Geeft u Babis zijn verdiende gouden mandje? Waarschijnlijk zal Babis uitgroeien tot een middelslag hond
Babis kan met andere honden. Babis kan met katten. Babis kan een tijdje alleen in huis blijven. Babis is gewend aan wonen in huis.

Babis op Youtube : klik hier

Dide
ref nr: 1145
geslacht: teef
leeftijd: 5 jaar
ras: mix labrador
schofthoogte: 0 cm
verblijfplaats: Netherlands

Door omstandigheden moet Dide opzoek naar een nieuw huisje. Dit vertellen de huidige baasjes over haar: Toen ze rond de 3 jaar was, is ze naar ons toegekomen. Dide heeft in deze tijd al veel geleerd hoe het is om een huishond te zijn. Ze is compleet zindelijk, kan het ook prima een werkdag ophouden en gaat dan netjes tijdens het uitlaten haar behoefte doen. Dide is alleen nog erg bang van knallen (onweer, vuurwerk) dan weet ze niet waar ze het zoeken moet. Dide woont bij ons met katten samen, dit gaat goed, drinken en eten bij elkaar uit de bak en lopen gezamenlijk een rondje. Aan de riem lopen doet Dide ook netjes, zelfs onze kinderen kunnen haar uitlaten. Wel is ze erg afwachtend naar andere honden toe. Honden die ze al wat langer kent, gaat prima. Maar als er een vreemde hond op haar afkomt wil ze weglopen, of ze gaat grommen. Maar waarom moet ze dan weg. Dide kan heel slecht alleen zijn en wil graag een echte baas. Door omstandigheden kan ik dit niet meer genoeg zijn voor haar en dit duurt haar nu te lang. Hierdoor kan ze slechter tegen drukte en begint ze kinderen die haar te dicht in de buurt komen te waarschuwen (grommen, (niet raak) bijten. En als we weg gaan wordt ze panisch en begint aan de deuren en kozijnen te krabben/knagen. Wat voor iemand past bij Dide: Bij Dide past een persoon die sterk maar toch liefdevol met haar om kan gaan. Iemand die verstand heeft van (straat) honden en die haar dus kan leren hoe ze een hond moet zijn. En hoe ze contact kan maken met andere honden. Iemand die de tijd heeft voor haar en niet te veel van huis is. Want het weg gaan zal echt opgebouwd moeten worden.(Benchtraining is al geprobeerd maar zij raakt volkomen in paniek) We plaatsen Dide het liefst niet bij kleine kinderen, als ze haar laten schrikken of bij de mand komen terwijl ze slaapt, is ze erg onvoorspelbaar.

Jenny (gereserveerd)
ref nr: 1144
geslacht: teef
leeftijd: 1 jaar 7 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 38 cm
verblijfplaats: Greece

Deze lieve schat heet Jenny. Jenny is een rustige dame en ze kan het goed vinden met andere honden en katten. Jenny vindt mensen ook niet eng.. ze vindt het allemaal erg leuk. Een meneer, mr. Spiros, heeft Jenny gered uit handen van haar vorige baasjes, die niet aardig voor haar waren! Geeft u Jenny haar verdiende gouden mandje?

Boubi
ref nr: 1143
geslacht: reu
leeftijd: 6 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 28 cm
verblijfplaats: Greece

Boubi is een lieve jongen, hij heeft een rustig karakter en kan het goed vinden met andere honden en mensen! Op dit moment woont hij in een opvangezin, waar hij in aanraking komt met het leven in huis. Boubi zwierf moederziel alleen over straat en heeft geluk gehad dat een van de vrijwilligers hem zag lopen. Waarschijnlijk zal Boubi een klein slag hond blijven.

Lucky
ref nr: 1139
geslacht: reu
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 24 cm
verblijfplaats: Greece

Lucky is een ontzetten lieve, sociale jongen. Hij maakt snel vriendjes en vindt iedereen en alles leuk. Hij rent graag in de rondte en vindt het heerlijk om lekker met zijn soortgenootjes te spelen. Toen Lucky werd gevonden was hij er slecht aan toe. Hij had een slechte conditie en was erg ziek. Een dame die een wandeling aan het maken was vond Lucky en zij heeft zich over hem ontfermd. Je kan wel zeggen dat het een echte geluksvogel is! Nu wacht Lucky tot hij een eigen plekje krijgt in een warm gezinnetje! Geeft u Lucky zijn gouden mandje? Waarschijnlijk zal Lucky uitgroeien tot een middel groot hondje.
Lucky kan met andere honden. Lucky kan met katten. Lucky kan een tijdje alleen in huis blijven. Lucky is gewend aan wonen in huis.

Lucky op Youtube : klik hier

Balloo (gereserveerd)
ref nr: 1138
geslacht: teef
leeftijd: 6 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 40 cm
verblijfplaats: Greece

Deze lieve meid heet Balloo. Balloo heeft een super persoonlijkheid, ze is altijd vrolijk en erg sociaal! Deze lieve dame speelt graag met andere honden en ook met kinderen en katten kan ze goed overweg. Ballo werd gevonden zwervend in de haven van Nafpaktos. Nu verblijft ze in een gastgezin en leeft ze samen met andere honden en katten, en wacht ze op het moment dat ze verwelkomd wordt in een warm gezinnetje. Waarschijnlijk zal Balloo uitgroeien tot een middelslag hond.
Balloo kan met andere honden. Balloo kan met katten. Balloo kan een tijdje alleen in huis blijven. Balloo is gewend aan wonen in huis.

Balloo op Youtube : klik hier

Milk (gereserveerd)
ref nr: 1137
geslacht: reu
leeftijd: 6 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 42 cm
verblijfplaats: Greece

Milk is een lieve jongen die graag bij je komt voor een knuffel, hij is gek op andere honden en kan het ook goed vinden met katten. Milk werd samen met zijn zusje gedumpt in een kartonnen doos vlakbij het huis van een van de vrijwilliger. Nu woont hij samen met zijn zusje in een opvang gezin en wacht hij tot hij aan de reis van zijn leven mag beginnen. Geeft u Milk zijn gouden mandje? Waarschijnlijk wordt Milk een middel formaat hond.
Milk kan met katten. Milk kan een tijdje alleen in huis blijven. Milk is gewend aan wonen in huis.

Milk op Youtube : klik hier

Honey
ref nr: 1135
geslacht: teef
leeftijd: 6 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 40 cm
verblijfplaats: Greece

Deze dame zit vol energie en vindt het heerlijk om lekker rond te rennen en te ravotten met andere honden. Ook is ze enthousiast als ze nieuwe mensen ontmoet. Ze kan het goed vinden met andere honden en ook katten zijn voor deze lieverd geen enkel probleem. Honey werd samen met haar broertje in een kartonnen doos op de stoep van een van de vrijwilligers achtergelaten. Op dit moment zit ze daar in opvang en wacht ze op een plekje waar ze een veilig heenkomen vindt! Heeft u voor deze schat een plekje vrij?
Honey kan met andere honden. Honey kan met katten. Honey kan een tijdje alleen in huis blijven. Honey is gewend aan wonen in huis.

Honey op Youtube : klik hier

Matoula (gereserveerd)
ref nr: 1132
geslacht: teef
leeftijd: 1 jaar 3 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 60 cm
verblijfplaats: Greece

Deze knapperd heet Matoula. Matoula heeft een hartje van goud. Ze is ontzettend socaal en kan het dan ook goed vinden met andere honden. Dit supertje wacht totdat ze aan de reis van haar leven kan beginnen naar een veilig en warm huisje. Geeft u haar haar verdiende gouden mandje?

Doneren kan ook

U kunt geld overmaken via bankrekening:

NL 52 RABO 0133 875 318 tnv Gaia Dogs 
BIC RABONL2U

Of via Paypal

 

 

Aantal bezoekers

Volg ons op Facebook