Honden ter adoptie

er is ingelogd
Pablo
ref nr: 1124
geslacht: reu
leeftijd: 4 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 60 cm
verblijfplaats: Greece

Pablo zwierf rond in het centrum van Patras, hij lag daar uren achtereen op een plek in de schaduw. Hij was uitgeput en had weinig energie meer over. De vrijwilligers hebben hem meegenomen naar een dierenarts, daar bleek dat enkele tanden gebroken waren, waar hij veel last van moest hebben. Pablo is geopereerd en verblijft sindsdien bij de dierenarts. Pablo is een vrolijke jongen, hij vindt het heerlijk om in gezelschap van mensen te zijn en andere honden vindt hij prima! Pablo is een wat oudere man, maar dat wil niet zeggen dat hij geen geschikt huisdier kan zijn. Je zal in Pablo een super goede vriend vinden! Geeft u Pablo een nieuw huis?

Boo (gereserveerd)
ref nr: 1123
geslacht: reu
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 35 cm
verblijfplaats: Greece

Kijk deze knapperd eens! Dit is Boo. Boo is een ontzettend lieve jongen en hij kan het dan ook goed vinden met andere honden en ook is hij gek op mensen. Boo werd samen met zijn moeder en zusje gered uit handen van een zigeunerfamilie. Hier bracht hij het grootste deel van de dag door aan een touw. Nu wacht Boo totdat hij aan de reis van zijn leven kan beginnen en een eigen gouden mandje krijgt! Heeft u een plekje voor de ze topper vrij? Boo zal waarschijnlijk een klein slag hond blijven.

Belle
ref nr: 1122
geslacht: teef
leeftijd: 1 jaar 1maand
ras: Kruising
schofthoogte: 40 cm
verblijfplaats: Greece

Belle en haar puppy#s werden uit handen van een zigeuner familie gered. Ze hadden daar een slecht leven en werden alleen maar gezien als een stuk speelgoed. Gelukkig is ze nu in goed handen bij een van de vrijwilligers van de opvang. Belle is een lieve meid, ze is sociaal met andere honden en vindt het heerlijk om lekker met je te spelen. Geeft u Belle haar verdiende gouden mandje?

Butterfly
ref nr: 1120
geslacht: teef
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 40 cm
verblijfplaats: Greece

Deze lieve schat zoekt een warm huisje waar ze onbezorgd kan opgroeien. Butterfly bracht haar dagen door aan een touw bij een zigeunerfamilie. Ze werd slecht behandeld en gezien als een stuk speelgoed. Butterfly is uit deze benarde situatie gered en zit op dit moment in de opvang en wacht totdat ze de reis van haar leven mag maken. Butterfly is erg sociaal en heeft een zacht karakter. Zeer waarschijnlijk zal ze niet veel groter worden en blijft ze een middelslag hond.

Danae (gereserveerd)
ref nr: 1119
geslacht: teef
leeftijd: 9 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 45 cm
verblijfplaats: Greece

Danae is een ontzettend lieve schat. Ze zwierf alleen over straat en volgde mensen die hun hond aan het uitlaten waren. Ze vroeg als het ware om haar mee te nemen naar huis! De mensen hebben Danae naar de opvang gebracht, ze is onderzocht en verblijft momenteel in een gastgezin. Danae is een schat van een meid! Ze is erg sociaal en kan het goed vinden met andere honden maar ook katten zijn voor deze lieverd geen enkel probleem. Heeft u voor Danae een plekje vrij?

Jeremy
ref nr: 1118
geslacht: reu
leeftijd: 1 jaar 3 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 45 cm
verblijfplaats: Greece

Jeremy is een jonge, lieve en speelse jongen met een goed hart! Hij werd gevonden nabij een garage waar hij al enkele dagen rond zwierf. Jeremy heeft veel energie, lange wandelingen zijn dan ook erg fijn voor deze schat! Bij het wandelen trekt hij aan de lijn, maar hij leert ontzettend snel dus met enige training kan hij nog veel leren. Geeft u Jeremy zijn verdiende gouden mandje?

Xena
ref nr: 1117
geslacht: teef
leeftijd: 3 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 46 cm
verblijfplaats: Greece

Zoals je kunt zien is Xena een echte #Black beauty#! Ze werd aangetroffen in park, vastgebonden aan een boom, achtergelaten als oud vuil! Xena is een schat van een meid, ze is ontzettend lief voor mensen en andere honden, ze kan goed luisteren en is maakt graag een lange wandeling. Ook Xena hoopt snel een eigen plekje te vinden, helpt u haar hierbij?

Shorty
ref nr: 1109
geslacht: reu
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 25 cm
verblijfplaats: Greece

Deze lieve, knappe jongen zoekt een plekje waar hij veilig op kan groeien. Op dit moment zorgt een oudere meneer voor hem, hij doet erg zijn best maar de zorg wordt hem te veel! Shorty is speels en kan het goed vinden met mensen en andere honden. Waarschijnlijk zal Shorty een klein slag hond blijven. Geeft u hem zijn gouden mandje?

Rambo
ref nr: 1108
geslacht: reu
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 27 cm
verblijfplaats: Greece

Rambo zwierf rond bij de opvang, hij was erg aan het huilen. Omdat Rambo goed verstopt zat duurde het even totdat hij gevonden werd. Rambo werd opgevangen en onderzocht hierbij werd duidelijk dat hij een stukje van zijn pootje mist, dit geeft echter geen problemen bij het lopen. Rambo is een vrolijke jongen. Hij rent graag rond en speelt met alles wat los en vast zit! Rambo zal waarschijnlijk uitgroeien tot een middelslag hond. Heeft u een plekje voor deze kanjer vrij?

Ellie
ref nr: 1107
geslacht: teef
leeftijd: 2 jaar 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 27 cm
verblijfplaats: Greece

Ellie is een super lieve schat! Ze is gek op aandacht en is graag in de buurt van mensen. Het is een lieve, sociale gezinshond! Dit schatje hoopt dan ook snel een plekje te vinden waar ze voor altijd mag wonen en waar er van haar gehouden wordt. Geeft u Ellie haar gouden mandje?

Doneren kan ook

U kunt geld overmaken via bankrekening:

NL 52 RABO 0133 875 318 tnv Gaia Dogs 
BIC RABONL2U

Of via Paypal

 

 

Aantal bezoekers

Volg ons op Facebook