Honden ter adoptie

er is ingelogd
Sweety
ref nr: 1189
geslacht: teef
leeftijd: 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 33 cm
verblijfplaats: Greece

Sweety komt uit een nest van 6 puppy#s. Ze werden gevonden in de bergen 20 km van Patras. Een vrijwilliger heeft ze meteen alle zes meegenomen omdat ze het anders niet zouden redden. Sweety is een lief meisje. Ze kan het goed vinden met andere honden en is gek op aandacht van mensen. Waarschijnlijk zal Seety uitgroeien tot een middelslag hond. Geeft u Sweety haar welverdiende gouden mandje?


Sweety op Youtube : klik hier

Alicia
ref nr: 1188
geslacht: teef
leeftijd: 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 33 cm
verblijfplaats: Greece

Alicia komt uit een nest van 6 puppy#s. Ze werden gevonden in de bergen 20 km van Patras. Een vrijwilliger heeft ze meteen alle zes meegenomen omdat ze het anders niet zouden redden. Alicia is een speelse meid die het liefste de hele dag wil spelen met alles wat los en vast zit! Waarschijnlijk zal Alicia uitgroeien tot een middelslag hond. Geeft u Alicia haar welverdiende gouden mandje?


Alicia op Youtube : klik hier

Elvis
ref nr: 1187
geslacht: reu
leeftijd: 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 33 cm
verblijfplaats: Greece

Elvis komt uit een nest van 6 puppy#s. Ze werden gevonden in de bergen 20 km van Patras. Een vrijwilliger heeft ze meteen alle zes meegenomen omdat ze het anders niet zouden redden. Elvis is een lieve jongen met een speels en nieuwsgierig karakter. Waarschijnlijk zal Elvis uitgroeien tot een middelslag hond. Geeft u Elvis zijn welverdiende mandje?

Lolita
ref nr: 1185
geslacht: teef
leeftijd: 1 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 68 cm
verblijfplaats: Greece

Lolita liep op een dag rond in het opvangcentrum. Ze was over de muur van de opvang gezet en achtergelaten. Lolita is een vriendelijke, levendige dame. Ze is vrolijk van aard en ze vindt het leuk om met je te werken. Deze schat van een meid kan het goed vinden met andere honden, ze ziet in iedere hond een speelkammaraat! Geeft u deze kanjer haar verdiende gouden mandje?

Penny
ref nr: 1184
geslacht: teef
leeftijd: 8 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 52 cm
verblijfplaats: Greece

Penny is het stralend middelpunt! Ze is sociaal, vrolijk van aard, speels en vriendelijk tegenover iedereen! Deze lieve dame vindt het heerlijk om voor je te werken, dit maakt dat ze een snelle leerling is! Ze werd van straat gehaald, waar ze eenzaam rond zwierf. Geeft u Penny een kans op een veilig leven?

Loukas
ref nr: 1183
geslacht: reu
leeftijd: 2 jaar 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 36 cm
verblijfplaats: Greece

Loukas zwierf helemaal alleen rond bij de haven van Patras. Hij werd daar gevonden door een van de vrijwilligers die hem van straat heeft gehaald. De vrijwilliger heeft Loukas in huis genomen in afwachting van een adoptie. Loukas doet het geweldig in huis, hij kan even alleen zijn, vindt mensen helemaal leuk en ook katten zijn voor deze lieve jongen geen probleem. Geeft u Loukas zijn verdiende gouden mandje?

Irma
ref nr: 1182
geslacht: teef
leeftijd: 8 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 40 cm
verblijfplaats: Greece

Deze dame zoekt een plekje waar ze een onbezorgd, veilig leven kan leiden. Ondanks haar 8 jarige leeftijd heeft Irma een ontzettend goede conditie! Ze vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken en te spelen met andere honden. Op dit moment zit Irma in de opvang te wachten tot ze aan de reis van haar leven kan beginnen. Irma kan het goed vinden met andere honden. Irma moet echter in nieuwe situaties eerst wennen. Dit komt omdat ze niet meer zo goed ziet. Dit maakt haar in nieuwe situaties eerst een beetje onwennig. Geeft u Irma haar verdiende gouden mandje?

Zikos
ref nr: 1180
geslacht: reu
leeftijd: 2 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 35 cm
verblijfplaats: Greece

Zikos is een ontzettend lieve schat. Hij is helemaal gek van mensen en laat dat ook weten! Zikos komt graag bij je voor een stevige knuffel! Zikos is een kanjer in de omgang met andere dieren, hij vindt andere honden helemaal geweldig en ook katten zijn voor deze jongen geen enkel probleem. Geeft u deze super lieve jongen een gouden mandje?
Zikos kan met andere honden. Zikos kan met katten. Zikos kan een tijdje alleen in huis blijven. Zikos is gewend aan wonen in huis.

Zikos op Youtube : klik hier

Justin (gereserveerd)
ref nr: 1179
geslacht: reu
leeftijd: 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 28 cm
verblijfplaats: Greece

Justin werd samen met zijn broertjes en zusje gedumpt in het centrum van Nafpaktos. Ze werden gevonden in een doos, doorweekt van de regen. Daar zaten ze te bibberen van de kou. vrijwilligers van de opvang hebben ze meegenomen en laten onderzoeken door de dierenarts. Ze worden opgevangen in een hondenhotel tot het moment dat ook zij worden geadopteerd en een veilig en warm huisje krijgen. Justin is nieuwsgierig van aard, hij gaat graag op ontdekkingstocht uit. Justin vindt heerlijk om lekker geknuffeld te worden en speelt graag met zijn broertjes en zusje. Geeft u Justin een veilig plekje waar hij onbezorgd kan opgroeien? Waarschijnlijk zal Justin uitgroeien tot een groot slag hond.

Julian (gereserveerd)
ref nr: 1178
geslacht: reu
leeftijd: 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 37 cm
verblijfplaats: Greece

Julian werd samen met zijn broertjes en zusje gedumpt in het centrum van Nafpaktos. Ze werden gevonden in een doos, doorweekt van de regen. Daar zaten ze te bibberen van de kou. vrijwilligers van de opvang hebben ze meegenomen en laten onderzoeken door de dierenarts. Ze worden opgevangen in een hondenhotel tot het moment dat ook zij worden geadopteerd en een veilig en warm huisje krijgen. Net als zijn broertjes en zusje is Julian een speelse jongen. Hij speelt net zo lang totdat hij zo moe is dat hij een dutje moet doen! Deze geweldige jongen hoopt snel een warm mandje te vinden. Geeft u Julian een veilig plekje waar hij onbezorgd kan opgroeien? Waarschijnlijk zal Julian uitgroeien tot een groot slag hond.

Doneren kan ook

U kunt geld overmaken via bankrekening:

NL 52 RABO 0133 875 318 tnv Gaia Dogs 
BIC RABONL2U

Of via Paypal

 

 

Aantal bezoekers

Volg ons op Facebook