Honden ter adoptie

er is ingelogd
Carla Bruni
ref nr: 1199
geslacht: teef
leeftijd: 1 jaar 10 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 46 cm
verblijfplaats: Greece

Dit is Carla Bruni. Carla Bruni is een ontzettend lieve en speelse meid, ze is vernoemd naar een bekend fotomodel vanwege haar elegante houding. Ze werd gevonden als pup, net buiten de stad Marathos in Griekenland. Carla Bruni is een super gevoelige dame, ze voelt met je mee en is aanhankelijk als ze je goed kent. Carla Bruni heeft even tijd nodig om nieuwe mensen te leren kennen. Ze vindt het eerst allemaal een beetje eng. Maar als ze de tijd krijgt je te leren kennen dan krijgt ze zelfvertrouwen en is het ijs gebroken. Carla Bruni kan het goed vinden met andere honden, ze vindt het leuk om lekker te spelen en rond te rennen. Wat Carla Bruni nodig heeft is een huis vol met zachte kussentjes, veel aandacht en liefde! Geeft u Carla Bruni haar verdiende gouden mandje?
Carla Bruni kan met andere honden. Carla Bruni kan een tijdje alleen in huis blijven. Carla Bruni is gewend aan wonen in huis.

Alina
ref nr: 1198
geslacht: teef
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 35 cm
verblijfplaats: Greece

Alina is een van de zes puppy#s gevonden in de bergen 20 kilometer van de Griekse stad Patras. De vrijwilliger die ze daar vond heeft ze meteen meegenomen naar huis. Ze is onderzocht en woont nu bij de vrijwilliger in huis, in afwachting van haar adoptie. Alina is een lieve schat. Ze komt graag bij je voor een knuffel en gaat graag op ontdekkingstocht uit! Waarschijnlijk zal Alina uitgroeien tot een middelgrote hond.

Allie
ref nr: 1197
geslacht: teef
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 35 cm
verblijfplaats: Greece

Allie is een van de zes puppy#s gevonden in de bergen 20 kilometer van de Griekse stad Patras. De vrijwilliger die ze daar vond heeft ze meteen meegenomen naar huis. Ze is onderzocht en woont nu bij de vrijwilliger in huis, in afwachting van haar adoptieeee. Allie is een speelse meid en zit vol met leven! Ze hoopt dan ook snel haar gouden mandje te vinden. Waarschijnlijk zal Allie uitgroeien tot een middelgrote hond.

Cleo
ref nr: 1193
geslacht: teef
leeftijd: 7 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 35 cm
verblijfplaats: Greece

Cleo heeft een hele tijd rond het huis van een van de vrijwilligers rondgezworven. Ze was erg alert en afwachtend. Na een paar dagen lukte het om haar vertrouwen te winnen. Nu zit ze in de opvang en wacht ze op een veilig heenkomen. Cleo is een fantastische meid! Ze doet alles voor een knuffel en kan het goed vinden met andere hondenn. Geeft u Cleo haar verdiende gouden mandje?
Cleo kan met andere honden. Cleo kan een tijdje alleen in huis blijven. Cleo is gewend aan wonen in huis.

Cleo op Youtube : klik hier

Sweety
ref nr: 1189
geslacht: teef
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 45 cm
verblijfplaats: Greece

Sweety komt uit een nest van 6 puppy#s. Ze werden gevonden in de bergen 20 km van Patras. Een vrijwilliger heeft ze meteen alle zes meegenomen omdat ze het anders niet zouden redden. Sweety is een lief meisje. Ze kan het goed vinden met andere honden en is gek op aandacht van mensen. Waarschijnlijk zal Seety uitgroeien tot een middelslag hond. Geeft u Sweety haar welverdiende gouden mandje?


Sweety op Youtube : klik hier

Alicia
ref nr: 1188
geslacht: teef
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 33 cm
verblijfplaats: Greece

Alicia komt uit een nest van 6 puppy#s. Ze werden gevonden in de bergen 20 km van Patras. Een vrijwilliger heeft ze meteen alle zes meegenomen omdat ze het anders niet zouden redden. Alicia is een speelse meid die het liefste de hele dag wil spelen met alles wat los en vast zit! Waarschijnlijk zal Alicia uitgroeien tot een middelslag hond. Geeft u Alicia haar welverdiende gouden mandje?


Alicia op Youtube : klik hier

Elvis
ref nr: 1187
geslacht: reu
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 33 cm
verblijfplaats: Greece

Elvis komt uit een nest van 6 puppy#s. Ze werden gevonden in de bergen 20 km van Patras. Een vrijwilliger heeft ze meteen alle zes meegenomen omdat ze het anders niet zouden redden. Elvis is een lieve jongen met een speels en nieuwsgierig karakter. Waarschijnlijk zal Elvis uitgroeien tot een middelslag hond. Geeft u Elvis zijn welverdiende mandje?

Penny
ref nr: 1184
geslacht: teef
leeftijd: 9 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 52 cm
verblijfplaats: Greece

Penny is het stralend middelpunt! Ze is sociaal, vrolijk van aard, speels en vriendelijk tegenover iedereen! Deze lieve dame vindt het heerlijk om voor je te werken, dit maakt dat ze een snelle leerling is! Ze werd van straat gehaald, waar ze eenzaam rond zwierf. Geeft u Penny een kans op een veilig leven?

Irma
ref nr: 1182
geslacht: teef
leeftijd: 8 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 40 cm
verblijfplaats: Greece

Deze dame zoekt een plekje waar ze een onbezorgd, veilig leven kan leiden. Ondanks haar 8 jarige leeftijd heeft Irma een ontzettend goede conditie! Ze vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken en te spelen met andere honden. Op dit moment zit Irma in de opvang te wachten tot ze aan de reis van haar leven kan beginnen. Irma kan het goed vinden met andere honden. Irma moet echter in nieuwe situaties eerst wennen. Dit komt omdat ze niet meer zo goed ziet. Dit maakt haar in nieuwe situaties eerst een beetje onwennig. Geeft u Irma haar verdiende gouden mandje?

Zikos (gereserveerd)
ref nr: 1180
geslacht: reu
leeftijd: 2 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 35 cm
verblijfplaats: Greece

Zikos is een ontzettend lieve schat. Hij is helemaal gek van mensen en laat dat ook weten! Zikos komt graag bij je voor een stevige knuffel! Zikos is een kanjer in de omgang met andere dieren, hij vindt andere honden helemaal geweldig en ook katten zijn voor deze jongen geen enkel probleem. Geeft u deze super lieve jongen een gouden mandje?
Zikos kan met andere honden. Zikos kan met katten. Zikos kan een tijdje alleen in huis blijven. Zikos is gewend aan wonen in huis.

Zikos op Youtube : klik hier

Doneren kan ook

U kunt geld overmaken via bankrekening:

NL 52 RABO 0133 875 318 tnv Gaia Dogs 
BIC RABONL2U

Of via Paypal

 

 

Aantal bezoekers

Volg ons op Facebook