Honden ter adoptie

er is ingelogd
Rebel
ref nr: 1200
geslacht: reu
leeftijd: 1 jaar 1maand
ras: mix
schofthoogte: 55 cm
verblijfplaats: Greece

Rebel is een lieve jongen, gevonden op de vuilnisbelt toen hij 2 maanden oud was, is hij inmiddels uitgegroeid tot een grotere jongen. Rebel heeft energie en is speels met andere honden, nog wat verlegen met mensen, een bescheiden hond, nog niet gewend aan het leven in een huis. Rebel mocht zelfs een dagje meetrainen met de beroemde Griekse hondentrainer T.Radiotis!

Carla Bruni
ref nr: 1199
geslacht: teef
leeftijd: 1 jaar 9 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 46 cm
verblijfplaats: Greece

Dit is Carla Bruni. Carla Bruni is een ontzettend lieve en speelse meid, ze is vernoemd naar een bekend fotomodel vanwege haar elegante houding. Ze werd gevonden als pup, net buiten de stad Marathos in Griekenland. Carla Bruni is een super gevoelige dame, ze voelt met je mee en is aanhankelijk als ze je goed kent. Carla Bruni heeft even tijd nodig om nieuwe mensen te leren kennen. Ze vindt het eerst allemaal een beetje eng. Maar als ze de tijd krijgt je te leren kennen dan krijgt ze zelfvertrouwen en is het ijs gebroken. Carla Bruni kan het goed vinden met andere honden, ze vindt het leuk om lekker te spelen en rond te rennen. Wat Carla Bruni nodig heeft is een huis vol met zachte kussentjes, veel aandacht en liefde! Geeft u Carla Bruni haar verdiende gouden mandje?
Carla Bruni kan met andere honden. Carla Bruni kan een tijdje alleen in huis blijven. Carla Bruni is gewend aan wonen in huis.

Alina
ref nr: 1198
geslacht: teef
leeftijd: 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 35 cm
verblijfplaats: Greece

Alina is een van de zes puppy#s gevonden in de bergen 20 kilometer van de Griekse stad Patras. De vrijwilliger die ze daar vond heeft ze meteen meegenomen naar huis. Ze is onderzocht en woont nu bij de vrijwilliger in huis, in afwachting van haar adoptie. Alina is een lieve schat. Ze komt graag bij je voor een knuffel en gaat graag op ontdekkingstocht uit! Waarschijnlijk zal Alina uitgroeien tot een middelgrote hond.

Allie
ref nr: 1197
geslacht: teef
leeftijd: 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 35 cm
verblijfplaats: Greece

Allie is een van de zes puppy#s gevonden in de bergen 20 kilometer van de Griekse stad Patras. De vrijwilliger die ze daar vond heeft ze meteen meegenomen naar huis. Ze is onderzocht en woont nu bij de vrijwilliger in huis, in afwachting van haar adoptieeee. Allie is een speelse meid en zit vol met leven! Ze hoopt dan ook snel haar gouden mandje te vinden. Waarschijnlijk zal Allie uitgroeien tot een middelgrote hond.

Miltos
ref nr: 1195
geslacht: reu
leeftijd: 3 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 40 cm
verblijfplaats: Greece

Miltos werd als puppy geadopteerd door een dame. Hij is hier opgegroeid en heeft veel geleerd. Helaas werd zijn baasje ziek, en moest geopereerd worden. Nu kan ze niet meer voor Miltos zorgen en daarom zit hij nu weer in de opvang. Miltos is erg sociaal, hij kan het goed vinden met andere honden en ook mensen vindt hij helemaal geweldig. Ondanks zijn geringe lengte heeft deze jongen veel beweging nodig om zijn energie kwijt te kunnen. Daarom past hij het beste in een gezin met een actieve levensstijl. Geeft u deze kanjer een tweede kans?

King
ref nr: 1194
geslacht: reu
leeftijd: 4 jaar
ras: Kruising
schofthoogte: 40 cm
verblijfplaats: Greece

King zwierf rond in de straten van Nafpaktos, hij werd daar gevonden door de dierenarts die hem overbracht naar de opvang. King is een ontzettend lieve jongen, hij kan het goed vinden met andere honden maar ook mensen vindt hij helemaal geweldig! Op dit moment wordt hij opgevangen in een gastgezin, maar het is natuurlijk de bedoeling dat ook deze mooie jongen een #forever home# vindt!
King kan met andere honden. King kan een tijdje alleen in huis blijven. King is gewend aan wonen in huis.

King op Youtube : klik hier

Cleo
ref nr: 1193
geslacht: teef
leeftijd: 1 jaar 7 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 35 cm
verblijfplaats: Greece

Cleo heeft een hele tijd rond het huis van een van de vrijwilligers rondgezworven. Ze was erg alert en afwachtend. Na een paar dagen lukte het om haar vertrouwen te winnen. Nu zit ze in de opvang en wacht ze op een veilig heenkomen. Cleo is een fantastische meid! Ze doet alles voor een knuffel en kan het goed vinden met andere hondenn. Geeft u Cleo haar verdiende gouden mandje?
Cleo kan met andere honden. Cleo kan een tijdje alleen in huis blijven. Cleo is gewend aan wonen in huis.

Cleo op Youtube : klik hier

Tammy (gereserveerd)
ref nr: 1192
geslacht: teef
leeftijd: 5 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 33 cm
verblijfplaats: Greece

Tammy is een spring in het veld. Zij speelt graag met alles en iedereen! Zij is sociaal, kan het goed vinden met andere honden en katten en zij vindt mensen alleen maar leuk. Kortom: een kanjer! Tammy liep in de omgeving van het strand, daar liep zij helemaal alleen op zoek naar iets te eten. Nu woont Tammy bij een vrijwilliger, waar zij wacht op een plekje waar zij veilig kan wonen. Tammy zal waarschijnlijk uitgroeien tot een middelslag hond.
Tammy kan met andere honden. Tammy kan met katten. Tammy kan een tijdje alleen in huis blijven. Tammy is gewend aan wonen in huis.

Tammy op Youtube : klik hier

Noni
ref nr: 1191
geslacht: teef
leeftijd: 2 jaar 1maand
ras: Kruising
schofthoogte: 30 cm
verblijfplaats: Netherlands

Noni is een schat van een hond. Zindelijk. Dol op knuffelen en wandelen. Ze trekt niet aan de riem en -na gewenning- kan ze los mee op de wandeling. Noni wijkt niet van je zijde. Ze kan het goed vinden met andere honden, katten en mensen. Noni kan een poosje alleen blijven (in het opvanggezin met andere honden). Ze slaapt ‘s nachts rustig in haar mandje. Noni werd van straat geplukt omdat ze langs een drukke weg liep. Ze werd bij de dierenarts gebracht voor een chek-up en nu woont ze bij een van de vrijwilligers in huis. Noni loopt aan de lijn en is een snelle leerling. Geeft u Noni een plekje waar ze veilig kan wonen?
Noni kan met andere honden. Noni kan met katten. Noni kan een tijdje alleen in huis blijven. Noni is gewend aan wonen in huis.

Noni op Youtube : klik hier

Sweety
ref nr: 1189
geslacht: teef
leeftijd: 4 maanden
ras: Kruising
schofthoogte: 33 cm
verblijfplaats: Greece

Sweety komt uit een nest van 6 puppy#s. Ze werden gevonden in de bergen 20 km van Patras. Een vrijwilliger heeft ze meteen alle zes meegenomen omdat ze het anders niet zouden redden. Sweety is een lief meisje. Ze kan het goed vinden met andere honden en is gek op aandacht van mensen. Waarschijnlijk zal Seety uitgroeien tot een middelslag hond. Geeft u Sweety haar welverdiende gouden mandje?


Sweety op Youtube : klik hier

Doneren kan ook

U kunt geld overmaken via bankrekening:

NL 52 RABO 0133 875 318 tnv Gaia Dogs 
BIC RABONL2U

Of via Paypal

 

 

Aantal bezoekers

Volg ons op Facebook