Fons (voorheen Ricko)

Hier eventjes nog een update van onze Fons (voorheen Ricko uit Patras)

hij is nu een dik half jaar bij ons en wij zijn heel gelukkig met hem (en we hopen hij ook met ons natuurlijk :-))!
hij doet het heel goed, en leert heel vlot dingen bij (ook van die 'nutteloze' truukjes als 'dood neervallen' :D)!

een dikke maand geleden is ons gezinnetje ook serieus uitgebreid met de komst van onze tweeling, en fons had zich niet voorbeeldiger kunnen gedragen!
hoewel Fons een speelvogel is, is hij heel lief en voorzichtig met de kindjes. als we hen een flesje geven komt hij steeds heel voorzichtig aan hun hoofdje snuffelen en kwispelt hij zachtjes. soms krijgen ze ook een voorzichtig likje van onze Fons. En samen op wandel, dat vinden we allemaal ook heel leuk natuurlijk!

ik zei nu wel dat Fons een speelvogel is, maar vaak geniet hij toch ook (onder luid gesnurk!) van een heerlijk dutje in zijn warme mand. en laat die baby's maar af en toe wenen; Fons trekt zich daar helemaal niets van aan en snurkt rustig verder:-)

bedankt Gaiadogs voor ons geweldig lid van ons gezin!!

Eva, Bert, Seppe, Lena en Fons

Fons4

Fons4

Fons5

Fons6

 

Hier even een update en wat fotootjes van onze Fons (Gaiadoggie Ricko).
het is nu dag drie sinds zijn aankomst en het is gewoon niet te geloven hoe goed het gaat!
hij is helemaal weg van zijn knusse mand, en kan echt genieten van er lekker in te slapen, maar nog meer natuurlijk als we hem knuffeltjes geven. het is echt een knuffelbeest! vooral bij ons, maar ook als er bezoek komt of we bij mensen op bezoek gaan vindt hij knuffeltjes heerlijk! maar lekker lange wandelingen doen of eens goed rennen in de tuin zijn ook helemaal zijn ding! heerlijk om te zien! op wandeling aan de leiband gaat het ook heel goed. het gaat nog een beetje zig-zag, maar hij trekt helemaal niet en volgt ook goed. hij kan zelfs na 2 dagen al 'zit'!
hij lijkt ook al meteen zindelijk! hij doet van in het begin netjes zijn behoeftes buiten! van diarree geen last, en hij lijkt de verandering van voeding vlotjes te verwerken. slapen gaat ook goed, hij piept 2 minuutjes als wij boven gaan (hij slaapt beneden), maar algauw is hij stil en slaapt hij braaf in zijn knusse mand.
wanneer we een terrasje doen ligt hij ook rustig naast ons. voorbijgangers hebben al zelfs een paar keer gezegd 'maar wat een brave hond hebben jullie bij!'
gisteren heeft hij het cavaliertje van mijn moeder ontmoet en dat ging ook heel goed. morgen introductie bij Gaiadoggie Clyde en zijn vriendjes!
van zijn oogje lijkt hij geen last te hebben, maar morgen voor de zekerheid even controle bij de dierenarts.
kortom; het is een schat van een hond! wij zijn helemaal weg van hem, en hij lijkt zich toch ook heel goed te voelen bij ons! we zijn zo blij met ons nieuwe gezinslid! bedankt, Gaiadogs!!

veel groetjes
Eva, Bert en Fons

Fons

Fons1

Fons2

 

Doneren kan ook

U kunt geld overmaken via bankrekening:

NL 52 RABO 0133 875 318 tnv Gaia Dogs 
BIC RABONL2U

Of via Paypal

 

 

Aantal bezoekers

Volg ons op Facebook