Nieuws & Updates

Kerstgedachte

kerstgedachteIk rij van mijn werk naar huis, uit de radio klinkt "And so it is Christmas and what have you done" van John Lennon en "in our world of plenty" van Band Aid. Ik zit wat dromerig achter het stuur en ja wat heb ik allemaal gedaan afgelopen jaar, een jaar van ups en downs van leuke en fijne momenten en momenten van verdriet. Verdriet omdat een van mijn lieverds is ingeslapen, iets wat ik niet had zien aankomen en ik mis haar nog elke dag, vreugde omdat mijn 3 opvangertjes van afgelopen jaar allemaal een fijn huisje hebben gevonden. Leuke dingen zoals mijn oudste kleinzoon die voor het eerst naar school gaat, leuke dingen omdat mijn jongste kleinzoon zijn eerste stapjes zet. Plezier met vrienden, vriendinnen en collega's, een theaterbezoek, een hapje eten, lekker shoppen en idd a world of plenty wat zijn we toch over het algemeen bevoorrecht.

Mijn gedachten dwalen verder, naar al die honden die zwervend op straat moeten zien te overleven, mishandeld, uitgemergeld en nergens gewenst. Honden die in shelters wonen, waar mensen met handen en voeten werken om te overleven met de honden, soms nauwelijks middelen hebben om deze honden een brok voor te zetten of een goede beschutting tegen de weers invloeden te bieden maar met een groot hart en een nimmer aflatende moed vechten ze door, door voor hen die door niemand gewenst zijn.

And what have I done? Ik denk terug aan de afgelopen maanden toen begin oktober het idee is ontstaan om de honden in Kefalonia te gaan helpen, daar waar er zoveel armoede is, geen dagelijkse maaltijd voor de honden mogelijk is, mensen die letterlijk in moeder aarde staan te ploeteren om de honden van de dood te redden en zo is Gaia Dogs geboren. Een kleine groep van vrijwilligers die zich inzetten om ook hen een beter leven te geven,een goed castratiebeleid te realiseren, een dagelijkse maaltijd en een fatsoenlijk onderkomen. Inmiddels hebben wij een krachtig kernteam staan en een flinke groep vrijwilligers zijn inmiddels aangehaakt, een prachtige website en ruim 1100 euro naar Kefalonia overgmaakt, 500 euro voor de bouw van een puppykennel en ruim 600 euro voor een kerstdiner voor de honden.

Maar dit hebben wij niet alleen gedaan, vele van jullie hebben ons gesteund, staan achter ons werk en hebben met gulle hand gedoneerd om dit allemaal mogelijk te maken.

So what have we done? Een goede start gemaakt om deze honden te steunen en ik hoop dat jullie dat blijven doen, er is nog zoveel wat we met zijn allen kunnen bereiken, het maakt het verschil dat er mensen zijn zoals wij, het verschil tussen leven of de dood, het verschil tussen honger en een fatsoenlijke maaltijd, het verschil dat wij, een groep mensen met een hart voor dieren, voor hen kunnen zijn.

Ik kijk vol vertrouwen naar het komend jaar, een nieuw jaar, nieuwe plannen die wij gaan proberen te realiseren, uw steun is daarbij onontbeerlijk maar ik vertrouw op jullie want samen maken wij dat kleine verschil.

Ik dank een ieder van jullie dan ook uit de grond van mijn hart voor jullie steun de afgelopen maanden en wens iedereen hele fijne kerstdagen en een geweldig 2014 toe.

Doneren kan ook

U kunt geld overmaken via bankrekening:

NL 52 RABO 0133 875 318 tnv Gaia Dogs 
BIC RABONL2U

Of via Paypal

 

 

Aantal bezoekers

Volg ons op Facebook